viernes, 24 de junio de 2016

EMPRENTES DE TRAMUNTANA

EMPRENTES DE TRAMUNTANA



Os adjunto articulo que la Revista Bonart, dedica a la la exposición  que se realiza del 18 de Junio al 1 de Julio de 2016 en el Casal Solleric de la escuela de joyería S'ESTELLERA, de la cual soy alumna.

Teneis el acceso al articulo completo en el siguiente Link

http://www.bonart.cat/actual/empremtes-de-tramuntana-al-casal-solleric/





“EMPREMTES DE TRAMUNTANA” AL CASAL SOLLERIC

bonart
El Casal Solleric de Palma va inaugurar el dia 18 de juny la mostra “Empremtes de Tramuntana” amb peces del taller-escola de joieria s’Estellera. El projecte romandrà fins a l’1 de juliol. Els treballs que s’exposaran han estat fets pels alumnes del taller i estan inspirats en la Tramuntana, patrimoni de la humanitat per part de la UNESCO.
Les peces que es mostren són el reflex de diferents tècniques que es treballen al taller-escola, estan fetes a mà seguint les tècniques tradicionals que s’Estellera està recuperant perquè no es perdin. A més, també s’exposen una sèrie de treballs i exercicis realitzats en el centre durant el curs. El mobiliari, fet amb material reciclat i que s’inspira en les muntanyes, s’ha fet a l’escola. S’Estellera es va posar en funcionament fa sis anys per donar resposta a la pèrdua d’un ofici, el de la joieria, que viu una gran transformació.









No hay comentarios:

Publicar un comentario